mobile logo
Veleprodaja

Veleprodaja

Ancora Nouva je za kratko vreme od osnivanja svojim asortimanom i kvalitetnom uslugom uspela da pronađe svoje mesto na tržistu Srbije, tako da danas snabdeva veliki broj lanaca supermarketa svežom i smrznutom ribom kao i ribljim delikatesom.

Na tržište Srbije nedeljno isporučujemo iz Norveške i severnog Atlantika svežu ribu: losos, bakalar, skušu, rep grdobe i sl. Svežu ribu Mediterana, kao što su orada, brancin, zubatac, san pjer i srdela  jednom do dva puta nedeljno, nabavljamo iz Grčke, sa čuvene, solunske riblje pijace u Neo Mihaoni, takođe Maroka, Španije, Hrvatske i Albanije.

Svežu i zamrznutu ribu, Ancora Nuova plasira na domaće tržište kroz najveće brendove supermarketa, među kojima  su Maxi, Tempo, Merkator, Idea, Univerexport,      Dis

Širok asortiman kako svežih tako i zamrznutih proizvoda, stalna briga o kvalitetu i implementacija  visokih standarda o bezbednosti hrane, omogućili su da Ancora Nuova postane jedan od najvećih snabdevača restorana i hotela, među kojima su beogradski restorani: Iguana, Marinada, Monument, Vapiano, Grand Casino, Bevandu i poznati Novosadski restoran Fish zeleniš. Među hotelima koje snabdevamo su Hayat, Crowne Plaza, Metropol, Hotel In… Posebno smo ponosni što su naši proizvodi prisutni i u ponudi naše nacionalne kompanije Air Srbija.

Zahvaljujući dobroj organizaciji i sopstvenoj logistici, Ancora Nouova snabdeva svežom i smrznutom ribom i veliki broj ribarnica širom Srbije, od Subotice do Niša.